Áfonya & Joghurt kézkrém - gyulladáscsökkentő

4(1 vélemény)
Refan Áfonya & Joghurt kézkrém - gyulladáscsökkentő
Refan Áfonya & Joghurt kézkrém - gyulladáscsökkentő
Refan Áfonya & Joghurt kézkrém - gyulladáscsökkentő
Refan Áfonya & Joghurt kézkrém - gyulladáscsökkentő
Áfonya & Joghurt kézkrém - gyulladáscsökkentő
4(1 vélemény)

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ AZ ÁFONYA ÉS JOGHURT SIMOGATÁSÁVAL
... természetesen ápolja és simává varázsolja kezed, védőréteget képez, mint egy lágy selyemkesztyű

 

A Refan áfonya kézkrém mindennapi ellátás a száraz és a rendkívül száraz bőrű kéznek az erdei gyümölcs és a joghurt magával ragadó illatával. Hatékonyan szabadítja meg a kezed a száraz és repedezett bőr érzésétől. Megnyugtatja, erősíti és regenerálja a bőr sejtjeit, melyet az áfonya kivonat és a joghurt koncentrátum tesz lehetővé. Könnyed állaga beleolvad a bőrödbe anélkül, hogy zsíros réteget hagyna maga után.

 

Illata édes, gyümölcsös áfonya illatú.

Érzékeny, repedezett, kisebesedett bőrre is ajánlott.

 

MIRE JÓ?

Joghurt koncentrátumban gazdag, amely regenerálja és hidratálja a bőrt. A természetes erdei gyümölcs kivonat gyulladáscsökkentő hatású és antioxidánsokban gazdag, ezért kiváló bőrfeszesítő.

 

EREDMÉNY:

Rendszeres használata után a kézbőr kellemesen puha, hidratált és finom illatú lesz. Hihetetlenül gyorsan beszívódik. Az eredmény szatén lágyságú kéz, melyre jó ránézni és megérinteni.

PARABÉN MENTES TERMÉK!

A doboz a termék része, ezért tökéletes ajándék lehet.

 


AZ ÁFONYA JÓTÉKONY HATÁSAI A BŐRRE:

FIATALÍTÓ

Antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságának köszönhetően gátolja az öregedés folyamatát, mert megköti a szabadgyököket, amik a káros környezeti hatások által jönnek létre, mint például a z UV sugárzás, a stressz, a szmog, stb. A szabadgyökök eloxidálják, azaz roncsolják az egészséges sejteket, így azok elöregszenek, kialakulnak a ráncok, a bőr elveszíti feszességét.

 

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ

Az antociánok sok gyümölcshöz és zöldséghez hasonlóan az egyes bogyók védőburkában koncentrálódnak, mivel ez védi a gyümölcsöt az erős napsütés és más környezeti ártalmak hatásaitól. Az antociánok rendkívül erős antioxidánsok, és gyulladáscsökkentő hatásúak.

 

EGYÜTTMŰKÖDŐ

Az áfonyában lévő antociánok egymást erősítve együttműködnek a C-vitaminnal és más fontos antioxidánsokkal. Az antociánok a kapilláris rendszert is erősítik azáltal, hogy elősegítik a szövetek építőkövének, a kollagénnek a termelődését.


10.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYEN SZÁLLÍTUNK!

30 napos garancia

30 NAPOS GARANCIA
RÉSZLETEK

Mentés