100% garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Biztos vagyok abban, hogy minden termékünkkel elégedett leszel, mert hiszek abban, hogy a Refan kozmetikumok minősége a garancia erre.

Ha eddig ódzkodtál attól, hogy interneten rendelj, akkor itt a lehetőség, hogy minden kockázat nélkül kipróbáld a Refan kozmetikumokat, mert amennyiben nem vagy megelégedve, visszaküldheted számomra a rendeléstől számított 30 napon belül és visszautalom a kozmetikumok vételárát.

Mi a teendő amennyiben nem vagy elégedett?

Amennyiben mégsem lennél elégedett a termékekkel, akkor kérlek az alábbiakban felsoroltaknak tegyél eleget:

  1. Küldd vissza a vásárlástól számított 30 napon belül a megrendelt termék maradványát (minimum 40%) a cég székhelyére (Chez Daria Kft. 1077 Budapest Rózsa u. 21.).
  2. Add meg a bankszámlaszámod, és az e-mail címedet, illetve a számla számát, melyet a csomag mellékleteként küldtünk.
  3. A termék vagy termékek teljes vételárat megtérítem a számodra a termék visszaérkezését követő 30 napon belül.  FEL KELL HÍVNOM A FIGYELMED, HOGY A POSTAKÖLTSÉGET NEM TÉRÍTJÜK VISSZA.  A visszaküldés költségét neked kell kifizetned.

 

Csomagok esetében:

  • Ha csomagot rendeltél, kérlek arra, hogy a csomag összes termékét küldd vissza, mert sajnos csak ebben az esetben tudom érvényesíteni a pénzvisszafizetési garanciát. Csomagajánlatok esetében sajnos egyenként nem áll módomban a csomagban található termékek árát egyenként visszafizetni.

 

Nem vonatkozik a 100% pénzvisszafizetés a következő esetekben:

  • kuponokra

  • ajándékutalványokra

 

Ez a garancia csak és kizárólag a közvetlenül a REFANTAZIA.HU –n vásárolt termékekre vonatkozik. Amennyiben máshol vásároltad a terméket, nem áll módunkban a garanciát érvényesíteni.

Bőrfiatalítás ingyenes 8 részes minitréningMentés

Mentés