Blog

Milyen hatása van a csigagélnek?

2019.10.08 11:43

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak azok a kozmetikai termékek, amik a környezetben felellhető növényekből és állatokból kivonható vegyületek felhasználásával készültek. Az, hogy ennyire középpontba kerültek, nem véletlen, hiszen gyakran rendkívül látványos végeredményt lehet alkalmazásukkal elérni, rövid idő alatt. Ha Te is ilyen termékekkel szeretnél szépülni, táplálni az arcbőröd, válaszd a csigagélt!

A csigagél tele van olyan hatóanyagokkal, amik jótékony hatással bírnak az arcbőrödre. Intenzíven táplál, és mivel jelentős mennyiségben fellelhető benne a kollagén és elasztin, hozzájárul a bőr rugalmasságának javításához és az apróbb ráncok halványításáról is gondoskodik.

A csigagél segít eltüntetni az elöregedett hámsejteket, így fontos szerepet játszik a bőr megújulásában, ennek köszönhetően az esetleges bőrfoltoktól meg lehet szabadulni.

A csigagéllel a pattanásokkal is fel lehet venni a harcot, ugyanis a benne található peptidek és a glikolsav megakadályozzák a szennyeződések felhalmozódását a bőrben.

Próbáld ki Te is a csigagélt, és tapasztald meg termékeink jótékony hatását! Ha kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!