Blog

Mire jó a csigakrém?

2019.09.20 09:38

A ráncok, a rugalmatlan bőr sokaknak ellensége, egyeseket kifejezetten rosszul érintenek a szem körül megjelenő szarkalábak. Ilyenkor az érintettek mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezen az állapoton változtassanak: különböző krémeket, olajokat, szérumokat próbálnak ki, hogy valamennyire lelassíthassák az idő múlását. Sajnos ezek a készítmények nem mindenkinek válnak be, ezért jóval hatékonyabb megoldás után kutatnak. Ha már Te is sok mindent kipróbáltál, de nem akarnak múlni a ráncok, és a bőröd rugalmassága sem javult, ajánljuk figyelmedbe a csigakrémet!

A csigakrém az utóbbi években került előtérbe a ránctalanítással kapcsolatban. A csigakrémek olyan kozmetikai készítmények, amelyek összetevői között megtalálható a csiganyálkában is fellelhető mucin nevet viselő komplex fehérje. Ez segíthet a ránctalanításban és abban, hogy a bőr visszanyerhesse rugalmasságát. A csiganyálka jótékony hatását már az ókori görögök is ismerték, akkoriban a gyors sebgyógyításhoz alkalmazták.

Próbáld ki Te is a csigakrémet a ráncaidra! Amennyiben kérdéseid lennének a kínálatunkból megvásárolható csigakrémekkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!