Blog

Kreatív reklámgrafikus - A Refantázia arculata egy kézben

Dária
2020.07.02 13:48
Kreatív reklámgrafikus - A Refantázia arculata egy kézben

Szeretném, ha megismernétek a refantazia.hu színfalai mögött igen termékenyen és kreatívan tevékenykedő Tóth-Sipos Emesét, alias Reklámgrafikus - Kistarcsa.

Együttműködésünk 2012-ben kezdődött és immáron 8 éve támogatja igényes, kreatív munkájával a Refan kozmetikai márka magyarországi megismerését.

Ő az arc a webáruház mögött, aki odafigyel minden apró változásra és dinamikus alkotómunkájával erősíti a Refantázia kreatív csapatát.
Gyakorlatilag jellemezhetném úgy is, mint gondolatolvasó varázslóművészt, aki kivitelezi azokat a gondolatokat a virtuális térben, amelyeket én megálmodok. Az új termékek beérkezése után ő az első számú tesztelő, így pontosan tudja, hogy milyen előnyös tulajdonságokat kell kiemelnie egy-egy reklámkép megtervezésénél, hogy átmenjen az illat, az érzés, amelyet a vásárló használat közben tapasztalhat meg.
Mesi egy lehetetlen küldetésre vállalkozott, mikor beállt a Refantázia mögé, hiszen nagyon nehéz a tömérdek kozmetikai márka és termék közül kitűnni. Úgy gondolom és a gyakorlati tapasztalat is azt mutatja, hogy mivel behatóan ismeri a termékeket és a márkát, valamint különleges érzékenységgel reagál a virtuális trendváltozásokra, így folyamatosan a trendeknek megfelelően tudjuk építeni a Refantázia brandjét és imázsát.
Dinamikus, pörgős személyisége minden a Refantázia részére készített munkájából átjön. Egy olyan antitalentumnak, akitől nagyon távol áll állnak a rajz, a grafika és mindennemű művészi tevékenység Mesi egy igazi Jolly Joker, egy fantasztikus digitális művész. Gyakorlatilag minden, ami a www.refantazia.hu webáruház virtuális megjelenéséhez és brandjéhez tartozik. A Facebook és Instagram poszt képek, a logónk és a webáruházban látható összes digitális megjelenés Tóth-Sipos Emese munkáját dicséri. Bátran ajánlom, bármilyen grafikai munkával kapcsolatban keressétek bátran! Logótól az arculatig mindenben professzionális!
Megtalálhatjátok:
Email: mesi@reklamgrafikus.com