Blog

C vitamin az új fiatalító csodaszer

2017.04.24 13:30

c_vitamin_fiatalito_csodaszer.jpg

Ez a cikk neked szól, mindenképp olvasd végig:

 • ha már mindent kipróbáltál, hogy bőröd felfrissítsd, de a látható eredmény elmaradt

 • ha szeretnéd eltüntetni a szem alatti karikákat

 • ha a káros napfény okozta szeplőidet és foltjaidat szeretnéd halványítani

 • ha olyan vitamin dózisra vágysz, ami tényleg fiatalít

 • ha unod már a kozmetikai cégek hamis ígéreteit

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Most úgy gondolod Na végre! Ez kell nekem! Hátha kitaláltak valami újat, ami tényleg használ! Végre letagadhatom a korom! Nos igen, ez tényleg nem hazugság, mindenképp ki kell próbálnod, de előtte olvasd el figyelmesen miről is van szó, mitől lesz bőröd fiatalabb, élettel telibb, miért pont ez használ és mire is jó valójában.

 

A C-vitamin már kiemelt figyelmet kap a kozmetikai iparban, mert az elmúlt években számos vizsgálat megerősítette, hogy fontos szerepet játszik az egészséges és szép bőr fenntartásában. A legsokoldalúbb és leghatékonyabb alapanyag, amit kozmetikai alapanyagként valaha használtak.

 

A bőr minden megújulási folyamatában fontos alkotó elem, mert:

 • segít a kötőszövet megújulásának helyreállításában

 • véd a környezet káros hatásaitól

 • segít a sebgyógyulásban

 • javítja a kollagén termelést

 

Ezek összessége megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Emellett még a C vitamin aktívan gátolja a melanin termelést is, ezáltal csökkenti a pigment foltok és szeplők kialakulását, tehát egy kiváló természetes bőrhalványító.

 

A C-vitamin egy erőteljes antioxidáns, amely semlegesíti a szabadgyököket és ennek eredményeként lassítja a fiziológiai folyamatokat a szervezetben. Egyedi védő tulajdonságokkal is rendelkezik, így semlegesíti a napfény okozta káros hatásokat a bőrfelületen és megelőzi a pigment foltok kialakulását. Amikor a szervezetben kevés a C-vitamin, a bőr elveszti simaságát, rugalmasságát és fiatalos megjelenését, csökken  ellenálló képessége a napfény, a levegő és a magas hőmérséklet ellen.

 

Nagyon könnyen oldódik vízben, ezért jól beépíthető alapanyaga a bőrápolási termékeknek. A C-vitamint korábban más formában használták, ami kevésbé hatékony és elég instabil volt, de ma már a tudományos kutatások és az új technológiák eredményeként bebizonyosodott, hogy bizonyos savakkal vegyítve zsírban is oldódik. Ez a felfedezés lehetővé teszi a C vitamin sikeres használatát a modern kozmetikumokban, egy olyan új összetevő, ami hihetetlenül hatékony az öregedés elleni harcban.

 

A C vitamint tartalmazó arcápoló termékek az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • Nagyon jó a bőrön keresztüli felszívódás

 • Gátolja a sejten belüli melanin termelést (bőrvilágosító)

 • Csökkenti az UV által előidézett DNS károsodást szenvedett sejteket (UV-védelem / anti-stressz)

 • Megelőzi a lipidperoxidációt és a bőr idő előtti öregedését (antioxidáns)

 • A kollagén termelést stimulálja és védi a bőr kollagén szintjét (anti-aging)

 

A C vitamin és származékai nem olcsó hatóanyagok, így sajnos a  C vitaminos kozmetikumok sem az olcsó kategóriába tartoznak. Emiatt gyakran felmerül a kérdés, hogy házilag fel lehet-e turbózni a bevált krémeket azáltal, hogy patikában kapható C-vitamin port, vagyis aszkorbinsavat tesztek bele. Sajnos ez egy tévhit, a már fent említett okokból nem ilyen egyszerű - az aszkorbinsav "házi" körülmények közt szinte azonnal szétesik, vagyis krémbe érve hatástalanná válik, ráadásul a tiszta C-vitamin csak egy nagyon szűk pH tartományban működik (pH 2.5-3.5), amit házi körülmények között eltalálni szinte lehetetlen, szóval nem érdemes vele otthon kísérletezni, érdemesebb megvenni készen.

Forrás: http://blog.kremmania.hu

 

Tehát mindenképp érdemes C vitaminos készítményeket beszerezni, hogy megelőzd bőröd öregedését, csökkentsd a kialakult bőrhibákat és ráncokat, fenntartsd szép és egészséges színét, valamint kényeztesd egy vitamin kúrával.

 

c_vitamin.jpg

 

Hol érdemes ezeket a kencéket beszerezni?

 • Ha C vitaminos nappali arckrémre vágysz UV védelemmel, kattints ide.

 • Ha éjszakai krém formájában szeretsz szépülni, akkor ide klikkelj.

 • Ha úgy érzed extra C vitaminra van szükséged, a szérumot javaslom, melyet itt találsz meg.


KÖVESS MINKET!

Bőrfiatalítás Antioxidánsokkal Minitréning - Ingyenes - 8 részesMentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés