Blog

Bolgár napok a Nagycsarnokban /2017/

2017.03.26 12:00

Bolgár kincsek és bolgár hangulat a Nagycsarnokban!


Április első hetében részese lehetsz egy olyan utazásnak, ahol megismerheted Bulgáriát úgy, hogy még az országhatárt sem kell átlépned. Nem kell mást tenned, mint eljönni a Duna partig a Nagycsarnokba, ahol immár 11. alkalommal rendezik meg a nemzetiségi napokat, melynek keretében egy olyan gasztronómiai és kultúrális utazásban lehet részed, mintha Bulgáriában jártál volna.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A kiállítók elhozzák országuk egy–egy szeletét, nem beszélve a híres bolgár vendégszeretetről és kedvességről, hiszen a kiállítók mindegyike ezernyi szálon kötődik az országhoz.

Látogass el a rendezvényre és készülj a húsvétra bolgár ízekkel! A kiállítók bolgár termékek gazdag kínálatával várnak, megtudhatod mi az a szirene, káskavál, lukanka, szudzsuk, paszturma, kebapcseta, küfteta, kóstolhatsz minőségi bolgár borokat, lekvárokat, megízlelheted a bolgár föld különleges fűszereit.

Kevesen tudják, hogy Bulgária nem csak a Fekete tengerről, a kolostorairól, a gasztronómiájáról híres, hanem itt állítják elő a kozmetikai ipar egyik legértékesebb alapanyagát, a rózsaolajat, melynek előállításában Bulgária világelső, és amelynek ára vetekszik az arany árával, nem véletlenül hívják folyékony aranynak. A bolgár rózsaolajról sok embernek a kis fa dobozban árult fiola jut eszébe, aminek intenzív rózsa illata van, természetesen ez a termék is megtalálható lesz a vásáron, ha nosztalgiáznál egy kicsit.  

A Refantázia csapata minden évben izgatottan készül a bolgár napokra, ahol alig várjuk, hogy személyesen is találkozhassunk veled. Megmutatjuk neked a prémium minőségű bolgár kozmetikumokat és illatszereket. Amivel várunk téged: ingyenes termék tesztelés, jókedv, interaktív nyereményjáték, bőrápolási tanácsadás, húsvéti kedvezmények, ajándék kupon. Látogass el standunkra és próbáld ki a minőségi rózsaolajas kencéket, nem fogsz csalódni. Nem csak rózsák várnak rád, elhozzuk neked a tavasz és a nyár illatait is, újdonsággal is készülünk.

Helyszín:

Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

Időpont:

2017. április 4-6.

kedd, szerda, csütörtök: 8.00-18.00

Lepd meg szeretteid rózsakozmetikummal, kerámiával, bolgár hímes tojással, ikonnal, iparművészeti alkotással! Légy része te is a bolgár hangulatnak!

trening_kep_mailchimp.jpg

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is. Szólj hozzá bátran, egészítsd ki a tapasztalataiddal, mert nekünk számít a véleményed!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés