Blog

3 lépés, 3 perc naponta a tökéletes arcbőrért

2016.10.02 09:25

3lepes_3perc_naponta.jpg

A szép arcbőr titka a bőrtípusodnak megfelelő ápolás és a tudatos megelőzés. Legjobb, ha ezt nagyon komolyan veszed és már a 20-as éveidben elkezded kialakítani a napi bőrápolási rutinodat. Ez a napi rutin 3 alap lépésből áll, mely nem tart tovább naponta 3 percnél, így könnyen beillesztheted szigorú napirendedbe. Ez a 3 lépés nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy bőröd megőrizze puhaságát, fiatalságát és természetes szépségét.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Arctisztítás1. LÉPÉS: ARCTISZTÍTÁS

A smink lemosása nélkülözhetetlen az arcápolásban, ezért mindenképpen mosd le minden nap. Ehhez használj egy gyengéd, ápoló sminklemosót és vattakorongot. Ezután távolítsd el arcodról a maradékot, hogy a mélyebb pólusok is fellélegezzenek. Mosd meg arcod hideg vizzel vagy használj egy könnyed és természetes arctisztítót, mint például a rózsavíz. Ha a rózsavizet hűtőben tárolod használat előtt, a hidegtől bőröd felfrissül és a pólusok összehúzódnak.

Nappali arckrém

2. LÉPÉS: NAPPALI ARCKRÉM

A nappali arckrém szerepe, hogy megfelelően hidratálja bőröd és megvédje a káros környezeti hatásoktól a nap folyamán. Ilyen például a hideg, a meleg, a légszennyeződés, a száraz levegő vagy az UV sugárzás. Mindig a bőrtípusodnak megfelelő krémet használd, ehhez további segítséget itt találsz.

Éjszakai krém

3. LÉPÉS: ÉJSZAKAI ARCKRÉM

Bőröd éjszaka, alvás közben regenerálódik, ezért ilyenkor másfajta ápolásra van szüksége. Fontos, hogy esténként éjszakai arckrémet használj nappali helyett, hisz teljesen más az összetétele. Ha elmúltál már 25 éves gondolj a ráncok kialakulására, szükség esetén kenj fel a szemkörnyékre ránctalanító krémet is.

+1 TIPP: HIDRATÁLÁS

Igyál meg naponta legalább 2 liter vizet (lehetőleg szénsavmenteset), hogy bőröd hidratált legyen, így könnyebben megőrzi rugalmasságát.


KÖVESS MINKET!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés