Új jelszó kérése

Bőrfiatalítás Antioxidánsokkal Minitréning - Ingyenes - 8 részes

Mentés

Termékajánló
facebook ikon Pinterest ikon Instagram ikon

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Partnereink

Gobelintáska banner

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Blog

2017.03.26 12:00
Bolgár napok a Nagycsarnokban /2017/

Bolgár kincsek és bolgár hangulat a Nagycsarnokban!


Április első hetében részese lehetsz egy olyan utazásnak, ahol megismerheted Bulgáriát úgy, hogy még az országhatárt sem kell átlépned. Nem kell mást tenned, mint eljönni a Duna partig a Nagycsarnokba, ahol immár 11. alkalommal rendezik meg a nemzetiségi napokat, melynek keretében egy olyan gasztronómiai és kultúrális utazásban lehet részed, mintha Bulgáriában jártál volna.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A kiállítók elhozzák országuk egy–egy szeletét, nem beszélve a híres bolgár vendégszeretetről és kedvességről, hiszen a kiállítók mindegyike ezernyi szálon kötődik az országhoz.

Látogass el a rendezvényre és készülj a húsvétra bolgár ízekkel! A kiállítók bolgár termékek gazdag kínálatával várnak, megtudhatod mi az a szirene, káskavál, lukanka, szudzsuk, paszturma, kebapcseta, küfteta, kóstolhatsz minőségi bolgár borokat, lekvárokat, megízlelheted a bolgár föld különleges fűszereit.

Kevesen tudják, hogy Bulgária nem csak a Fekete tengerről, a kolostorairól, a gasztronómiájáról híres, hanem itt állítják elő a kozmetikai ipar egyik legértékesebb alapanyagát, a rózsaolajat, melynek előállításában Bulgária világelső, és amelynek ára vetekszik az arany árával, nem véletlenül hívják folyékony aranynak. A bolgár rózsaolajról sok embernek a kis fa dobozban árult fiola jut eszébe, aminek intenzív rózsa illata van, természetesen ez a termék is megtalálható lesz a vásáron, ha nosztalgiáznál egy kicsit.  

A Refantázia csapata minden évben izgatottan készül a bolgár napokra, ahol alig várjuk, hogy személyesen is találkozhassunk veled. Megmutatjuk neked a prémium minőségű bolgár kozmetikumokat és illatszereket. Amivel várunk téged: ingyenes termék tesztelés, jókedv, interaktív nyereményjáték, bőrápolási tanácsadás, húsvéti kedvezmények, ajándék kupon. Látogass el standunkra és próbáld ki a minőségi rózsaolajas kencéket, nem fogsz csalódni. Nem csak rózsák várnak rád, elhozzuk neked a tavasz és a nyár illatait is, újdonsággal is készülünk.

Helyszín:

Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

Időpont:

2017. április 4-6.

kedd, szerda, csütörtök: 8.00-18.00

Lepd meg szeretteid rózsakozmetikummal, kerámiával, bolgár hímes tojással, ikonnal, iparművészeti alkotással! Légy része te is a bolgár hangulatnak!

trening_kep_mailchimp.jpg

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is. Szólj hozzá bátran, egészítsd ki a tapasztalataiddal, mert nekünk számít a véleményed!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Webáruház készítés