YOUTHFUL PERFECTION arc- és szemkörnyék ápoló krém EARLY BOOST PA –val

5(1 vélemény)
YOUTHFUL PERFECTION arc- és szemkörnyé kápoló EARLY BOOST PA –val
YOUTHFUL PERFECTION arc- és szemkörnyé kápoló EARLY BOOST PA –val
YOUTHFUL PERFECTION arc- és szemkörnyé kápoló EARLY BOOST PA –val
YOUTHFUL PERFECTION arc- és szemkörnyé kápoló EARLY BOOST PA –val
YOUTHFUL PERFECTION arc- és szemkörnyék ápoló krém EARLY BOOST PA –val
5(1 vélemény)
-40%
4 990 Ft 2 990 Ft

A FÁRADT BŐR TÖKÉLETES ELLENSZERE
... a fiatal és dinamikus emberek választása

 

Hidratált és gyönyörű bőr a mindennapokban, ha kirobbanó formába akarsz kerülni! Ebben segít neked a különleges EARLY BOOST PA arcápolási rutin, mely alkalmazkodik a modern és stílusos életmódhoz.

 

Ha fontos számodra a pörgős városi élet, és magas fordulatszámon éled az életed, de nem akarsz sok időt fordítani arra, hogy a bőröd makulátlan legyen, akkor a YOUTHFUL PERFECTION arcápoló termékcsaládot neked találták ki.

 

Pumpás kiszerelése lehetővé teszi, hogy az utolsó cseppig fel tudd használni, nem kerül a köröm alá, így könnyebb felvinni

 

Minden bőrtípusra ajánlott, nők és férfiak egyaránt használhatják.

 

MIRE JÓ?

A fáradt, fakó és szürke arcbőr abszolút ellenszere ez a krém. Rendszeres használatával a bőr vízháztartása helyre áll, az arcbőr ismét friss és ragyogó lesz. A krém olyan aktív hatóanyagot tartalmaz, amely természetes forrása a taurinnak.

 

Az Early Boost PA-nak, ami egy növényi eredetű taurin alapú alkotórész, egyedülálló energetizáló hatása van az arcbőrre, és aktívan támogatja a sejtregenerációt. Gyorsan és könnyedén hidratál, aktívan csökkenti az életkorból adódó bőrproblémákat.

 

A fiatalsághoz hozzá tartoznak az álmatlan éjszakák, a stresszes vizsgaidőszak, a bolondos bulik, az állandó szörfölés a neten, a pörgés, és az, hogy állandóan mozgásban vagy. Ezek nagy része élvezetes dolog, de sajnos nyomot hagynak az arcbőrödön.

 

A rendszeres éjszakázás megviseli a bőröd, megjelenhetnek azok a bőrproblémák, amivel senki nem szeret szembesülni, mint például a fáradt, karikás szem, a szürkés fakó arcbőr és az apró szarkalábak.

 

Ezekre a problémákra ad megoldást a REFAN YOUTHFUL PERFECTION Nappai arc- és szemkörnyék ápoló, ami könnyedén, gyorsan és hatékonyan állítja helyre a fenti bőrproblémákat, ennek következtében bőröd ismét friss és ragyogó lesz.

 

EREDMÉNY:
- Könnyű textúrája miatt könnyedén beszívódik, és nem hagy zsíros érzetet maga után

- A bőr azonnal felfrissül
- Használatát követően matt, puha érzetű lesz a bőr
- Természetes hatóanyagai javítják a bőr minőségét

 

Ha ezerrel pörögsz, és nem ismersz megállást mégis azt szeretnéd, hogy az arcbőröd makulátlanul ragyogó legyen, akkor a megoldás számodra a REFAN YOUTHFUL PERFECTION arcápoló családja, ami kifejezetten a 20-as korosztály bőrére és életmódjára lett speciálisan kifejlesztve.

 

Ez az egyedülálló szabadalmaztatott formula kielégíti a túlságosan igénybevett bőr minden igényét, ezért elengedhetetlen az igénybevett bőr számára.


10.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYEN SZÁLLÍTUNK!

30 napos garancia

30 NAPOS GARANCIA
RÉSZLETEK

Mentés