C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /

Refan C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /
Refan C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /
Refan C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /
Refan C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /
Refan C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /
Refan C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /
C-vitamin ránctalanító nappali arckrém / 30+ /
4 990 Ft

FIATALODJ TERMÉSZETES C-VITAMINNAL
... ránctalanítás és bőrfeszesítés a citrusok erejével

Legyen hideg vagy meleg évszak, a bőrödnek sohasem árt egy kis extra vitamin, hisz ki van téve a külső környezeti hatásoknak, a szennyezett levegőnek, ezért minden nap ápolásra szorul. Használd rendszeresen ezt a könnyed állagú prémium hidratáló arckrémet a citrusok magával ragadó gyümölcsös illatával, így biztosíthatod arcbőröd számára a megfelelő gondoskodást. A Refan C-vitamin nappali arckrém egy mindennapi antioxidáns kúra, megakadályozza a bőr öregedését, arcbőröd szebb lesz és sugárzó megjelenést biztosít számodra.

 

Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után, ezért a reggeli smink alá is kenhetsz fel belőle. Az optimális ránctalanító hatás elérése érdekében a nappali és az éjszakai krém együttes használata ajánlott.

 

Illata friss és citrusos, ezért férfiak is bátran használhatják.

 

MIRE JÓ?

Az évek során és az életmódtól függően a bőrben található értékes összetevők száma apadni kezd, ami csökkenti a bőr vízmegtartó képességét, ennek következtében jelennek meg a ráncok. A Refan arckrém C-vitaminban gazdag, amely serkenti a kollagén termelést, erősíti a szövetek regenerálódását, csökkenti a stressz és a külső környezeti tényezők által okozott károkat, simítja a ráncokat.

 

EREDMÉNY:

- Selymessé teszi a durva, dehidratált arcbőrt

- Élettelivé varázsolja a fakó, fáradt arcbőrt

- Bőröd feszesebb és rugalmasabb lesz

- Serkenti a kollagén termelődést és simítja a ráncokat


FOGYASZTÓI VIZSGÁLATOK EREDMÉNYE:

A vizsgálatban részt vett személyek 100%-a úgy gondolja, hogy a C-vitamin bőrfeszesítő nappali arckrém hatékony a bőrfiatalításban.

  • 100% bőrtolerancia
  • 92,9% lágyabb bőr
  • 100% simább és feszesebb bőr
  • 100% a bőrtónus egyenletesebb

 

PARABÉN MENTES TERMÉK!

 

Ha érzékeny vagy a krémekben található a fényvédő összetevőkre, akkor javasoljuk az éjszakai krém vagy a szérum megvásárlását.

 


 

A C-VITAMIN JÓTÉKONY HATÁSAI A BŐRRE:

 

BŐRFIATALÍTÓ HATÁSÚ

A C-vitamin segíti a szervezet kollagén termelését. A kollagén egy olyan fehérje, ami a test szöveteinek egészséges megőrzésében nagyon fontos szerepet játszik.. A C-vitamin tehát közvetetten hozzájárul a bőr puhaságának, simaságának, fiatalságának megőrzéséhez és ránctalanító hatású.

 

SEBGYÓGYÍTÓ

A C-vitamin a szervezetben képes a sérült bőrszövet hegesedését elősegíteni, így hozzájárul ahhoz, hogy a sebek megfelelően gyógyuljanak, a striák és műtéti hegek okozta sejtkárosodás helyreállításában is kiváló hatást lehet elérni vele.

 

TÁMOGATJA AZ E-VITAMINT

Az E-vitamin is antioxidánsként működik a szervezetben és a C-vitamin ennek regenerálásában is fontos szerepet játszik. Fokozza az E-vitamin felszívódását, ami szintén  fontos a bőröd szépségének megőrzésében.


10.000 Ft feletti vásárlás esetén
INGYEN SZÁLLÍTUNK!

30 napos garancia

30 NAPOS GARANCIA
RÉSZLETEK

Mentés